قانون مالیات بر ارزش افزوده

قانون مالیات بر ارزش افزوده مشتمل بر پنجاه ‌و سه ماده و چهل‌و هفت تبصره در جلسه 1387/2/17 كميسيون اقتصادي مجلس شوراي اسلامي طبق اصل هشتادوپنجم (85) قانون اساسي جمهوري اسلامي ايران تصويب گرديد و پس از موافقت مجلس با اجراء آزمايشي آن به‌مدت پنج سال در تاريخ 1387/3/2 به تأييد شوراي نگهبان رسيد و در خرداد ماه 1387 قانون مالیات بر ارزش افزوده توسط ریاست جمهوری جهت اجرا ابلاغ گردید که از ابتدای مهر ماه 1387 لازم الاجرا است. این قانون در سال 1400 به صورت کلی تغییر کرد و قانون آن دائمی شد.

بنابراین این قانون در شرکتهای خصوصی و دولتی قابل اجرا می‌باشد. از این قانون، همواره سوالاتی در آزمون‌های حسابدار رسمی، کارشناسان رسمی دادگستری، مشاوران رسمی مالیاتی، تعیین سطح ماموران مالیاتی و کارکنان حرفه ای موسسات حسابرسی طرح می‌گردد. در این اپلیکشن سوالات این قانون به تفکیک هر فصل قانون مالیاتهای مستقیم، به نحوی طراحی شده است که تمام موضوعات این قانون را برای تمامی ماده‌های قانونی آن فصل پوشش می‌دهد و یادگیری و موفقیت 100 درصدی شما، در این قانون را تضمین خواهد نمود.

سوالات این قانون به تفکیک از فصل یک الی فصل ده به شرح زیر و بر اساس ماده‌های قانونی آن در سایت و اپلیکشن آورده شده است. به نحوی که پس از مطالعه هر فصل، تسلط صد در صدی بر مباحث آن فصل پیدا خواهید کرد:

فصل اول – تعاریف و کلیات (ماده 1 الی 4)
فصل دوم – ماخذ، نرخ و نحوه محاسبه ( ماده 5 الی 8)
فصل سوم – معافیت‌ها( ماده 9 الی 12)
فصل چهارم – وظایف و تکالیف مودیان و اشخاص ثالث (ماده 13 الی 22)
فصل پنجم – ساختار سازمانی مالیات بر ارزش افزوده، وظایف و اختیارات آن (ماده 23
الی 25) فصل ششم – مالیات کالاهای خاص (ماده 26 الی 26)
فصل هفتم – مالیاتها و عوارض خاص (ماده 27 الی 34)
فصل هشتم – جریمه‌ها (ماده 35 الی 37)
فصل نهم – تخصیص، انتقال و توزیع مالیات (ماده 38 الی 45)
فصل دهم – سایر مقررات (ماده 46 الی 57)